Otevřete Rezervace na webu nebo v mobilní aplikaci a vyberte termín, který chcete zkontrolovat. Nadcházející návštěvy jsou oddělené od historie; v mobilní aplikaci ji otevřete přepínačem Minulé.
Údaje v detailu termínu
Detail zobrazuje stav, datum, čas, podnik, službu, místo a cenu podle údajů dané rezervace. Na webu odtud můžete otevřít trasu nebo přidat návštěvu do kalendáře.
V mobilní aplikaci jsou tyto akce dostupné u budoucí potvrzené rezervace nebo žádosti, která nečeká na platbu; přidání do kalendáře vyžaduje oprávnění telefonu.
Dostupné akce závisí na stavu termínu a pravidlech podniku. U dokončené nebo zrušené návštěvy se může zobrazit Znovu objednat; u budoucí rezervace mohou být dostupné volby pro změnu nebo zrušení.
Označení čekající rezervace odlišujte od potvrzené návštěvy. Znovu objednat otevře nové objednání, ve kterém znovu vyberete dostupný čas.
Pokud detail nelze načíst, vraťte se na seznam Rezervace a otevřete ho znovu. Změnu a storno popisuje Jak změnit nebo zrušit svůj termín.